Google Plus specialist viden


Google Plus er stadig et varmt emne overalt på jorden, selvom Facebook Videochat blev lanceret på et pressemøde kun en uge efter Google+ sad på alt omtale af sociale medier i pressen.

I forlængelse af mit første indlæg med overskriften Google Ekspert – Google plus fyldt med det bedste læsestof om Googles sociale netværk bringer jeg her anden runde.

Virksomhedsprofil på Google Plus skal vente
Det første jeg skal vise dig er en officiel video fra product manager hos Google Plus Christian Oestlien. Her fortæller han at fokus i øjeblikket er stift rettet mod brugernes indtog på platformen, og beder virksomheder holde sig fra at oprette virksomhedsprofil på google plus – i form af en personlig profil.

Det spændende i beskeden er at der, som forventet, er stærk integration og kobling mellem virksomhedsprofil, analytics og AdWords.

Læs mere om det sociale netværk Google plus.

Google Plus.


50! ting ved Google Plus

Ekspert i sociale medier Chris Brogan har også sagt sit om Google Plus. Han har samlet en liste af hele halvtredsenstyve emner der er interessante ved Google+. Dem får du her, The Google Plus 50.

Det er en nem og spiselig liste, som jeg kan prøve om jeg kan få tid til at oversætte det mest relvante fra.

Læs også hvorfor du skal installere en Google plus en knapHvem er Thomas Bigum

Thomas Bigum er stifter af Bigum&Co, en tænketank for læring og uddannelse indenfor strategi og håndtering af de sociale medier. Han hjælper virksomheder og personlige brands med både at planlægge strategier og uddanne dem til at indtage de sociale medier.

Skriv et svar