Book et foredrag om Sociale Medier med Thomas Bigum

Jeg lever og ånder for foredragene. Det er både det jeg nyder allermest, og til min glæde også her hvor mange positive tilkendegivelser flyder tilbage i lind strøm.
Jeg kunne skrive side op og side ned, og fortælle hvad jeg kan levere – men jeg synes altid selv der føles som varm luft, når det er foredragsholderen selv der fortæller. I stedet vil jeg nøjes med at garantere, at jeg kan tale om alt indenfor sociale medier, og så kan vi tage en dialog ud fra dine behov.

En ekspert, der både kan vejlede optimalt inden for strategi, men samtidig kan give de bedste råd til, hvordan man håndterer tingene i praksis! Thomas er guld værd for enhver virksomhed, der ønsker at gøre brug af sociale medier. Louise Lundgaard, Web koordinator, CANAL9.

Kontaktinformationer:

Bigum&Co ApS
Telefon: + 45 71 99 71 71
Mail: kontakt@thomasbigum.dk
CVR: 61469966

Kurser i Sociale medier
Book et foredrag med Thomas Bigum


Facebook skal ses som en del af den samlede plan:

Lav unikt og varierende indhold til de sociale medier