Mød Thomas Bigum

– Uafhængig ekspert i sociale medier

Thomas Bigum, professionel blogger og stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co, hjælper virksomheder med at blive fundet af deres kunder. Det sker enten via workshops under strategiudviklingen eller via kompetenceløft af virksomhedens medarbejdere via kursusforløb.

Bigums erfaring fra rollen som ekspert har gjort ham til en efterspurgt foredragsholder og velrenommeret kursusleder, og i kraft heraf har han på kun få år hjulpet tusindvis af danskere såvel erhvervsfolk som private med at optage læring om de sociale medier.

Han er i rollen som den uafhængige analytiker og specialist i Facebook en fast del af mediebilledet i både TV, radio og den skrevne presse, hver gang der sker nyt på de sociale medier.

En ekspert der både kan vejlede optimalt inden for strategi, men samtidig kan give de bedste råd til, hvordan man håndterer tingene i praksis!
Vi så det som en klar fordel, at få rådgivning fra en kilde som ikke sælger andet end rådgivning. Neutralitet er vigtig i rådgivningen, når der konstant er sælgere af services, apps og platforme i telefonen. Thomas er guld værd for enhver virksomhed, der ønsker at gøre brug af sociale medier.

Louise Lundgaard, Program- og Web koordinator, CANAL9.

Thomas Bigums kompetencer bygger på et fundament af ustandselig interesse for internettets udvikling, og et af de særlige kendetegn er, at han selv praktiserer hvad han prædiker.

Søger du råd og vejledning om de sociale medier i almindelighed og Facebook i særdeleshed? Leder du efter en unik foredragsholder, vært eller moderator?
Send forespørgsel