“Synes IKKE godt om” er på vej

Skrevet d. 13. okt 2010 af Thomas Bigum i Facebook Hjælp Nyt fra Facebook

synesikkegodtomSå er der en ny snedig opdatering på vej på Facebook. Denne gang en tilføjelse til kommentarerne, og det er lækre sager.

Dislike!
I ved jeg hele tiden taler om at gøre en hæderlig indsats for at tilbyde brugerne noget værdi – fordi det kommer tilbage som god karma i form af mere opmærksomhed. Nu er det også muligt at optjene karma ved at give en god kommentar, og faktisk giver samme funktion tilnærmelsesvis den “Dislike” eller “Synes ikke godt om”-knap som mange har ventet på.

Facebook tilføjer network til kommentarerne, men her i Danmark er vi få der bekymrer os om den del som i Thomas Bigums øjne er et levn fra dengang Facebook hørte til colleages.

Men så er der også kommet en voting-funktion. Her dukker altså muligheden op for at fremhæve og ophøje kommentarer som er gode, og modsat nedstemme kommentarer som man finder dårlige.

Synes du godt om at “Synes ikke godt om” er på vej?
Tryk her: Del nyheden med dine venner

Et andet sted kan man se sin såkaldte rating, som er en afspejling af hvordan de ting man siger bliver modtaget. Giv værdi når du kommenterer, og din rating vil stige når andre belønner dig for at sige noget klogt. Hvordan denne rating har indflydelse på andre niveauer er ikke offentliggjort. Men det siger sig selv at profiler og fansider som høste høj rating, nok skal blive hjulpet af Facebook med at komme ud på brugernes forsider/newsfeeds og på toppen af Topnyheder oftere.

Særdeles vigtigt at kende til denne lille twist når du navigerer rundt privat. Som administrator af en facebookside, er indflydelsen begrænset til din egen hjemmebane.. dvs væggen på siden. Man kan således ikke som facebookside administrator gå ud i verden og højne sin rating.
(Tilføjet: foreløbig ses opdateringen kun i plugins. Dvs udenfor Facebook)

Er du selv administrator af en facebookside så følg mig på Facebook,
og bliv bedre til både at skaffe fans og håndtere dine fans. Thomas Bigum Facebookekspert

Hvordan fortæller du andre det her?:
Del skidtet!
facebook kommentarer

synesikkegodtom

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *