Skal vi have e-mails på Facebook nu?

Skrevet d. 11. nov 2010 af Thomas Bigum i Nyt fra Facebook
klik og se i stor

Når Facebook indkalder til pressemøder, har de gjort det til en tradition, at pryde indkaldelsen med et ikon, som antyder hvad den store nyhed er.

Indkaldelsen bærer i denne omgang “besked”-ikonet kendt fra Facebook-applikationer på iPhone og Android telefoner. Det har sat gang i spekulationerne, for allerede tidligt i 2010 var der rygter om at Facebook ville genopfinde deres beskedsystem som et decideret emailprogram.

[email protected]

Man kunne spørge sig selv hvorfor, men rigtig mange af de muligheder Facebook har kan besvarres med: Hvorfor ikke?

Med så mange brugere samlet samme sted, kan alt der findes på nettet – opfindes en gang til indenfor rammerne af Facebook. I en tid hvor den største krig om verdensherredømmet foregår mellem Google og Facebook, er det jo nemt at finde grunde til at Facebook skulle skabe et emailsystem.

Google har deres søgninger, men også gmail. Folk bruger dog gennemsnitligt mest tid hos Facebook, og ved at tage en luns af markedet for email-konti, så svækker de Googles position.

Facebook i medvind
Det er efterhånden svært at finde noget som helst i denne duel, som blæser det mindste i Googles retning. Der bliver spillet badminton i forhaven – og Facebook har medvinden.

Hvis du kan se noget som stadig blæser Googles vej, og måske områder hvor de kan gøre indhug på Facebooks stødt voksende dominans – er du velkommen i kommentarerne herunder.

(Facebook Pressemøde afholdes på mandag d. 15 nov. kl. 19.00 dansk tid)

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *