Facebook Places Danmark slap lige af et øjeblik

Skrevet d. 05. jan 2011 af Thomas Bigum i Facebook Facebook Places

Som nævnt i mit forrige indlæg med titlen 5 svar på oftest stillede spørgsmål om Facebook Places er places nu åbent i Danmark, så folk med deres iPhone eller Android telefoner kan fortælle hvor de befinder sig.

Det har de dog kunne gøre længe via andre og mere ukendte services som Foursquare og Gowalla.

Udfordringen for disse services er på mange måder, at teknikken har mere fart på end at størstedelen af brugerne kan nå at følge med. Det vil sige optage viden om hvad man kan, og ikke mindst hvorfor man skal gøre det.

Facebook Places er smart

Det er rigtig smart, når det bliver brugt af mange. Det er endnu mere smart, hvis mange bruger det rigtigt, men der er lang vej til. Af den grund synes jeg, der er alt mulig grund til at bevare pulsen nede over de nye muligheder der åbner sig.

Virksomheder kan slappe af i et godt stykke tid endnu. I disse tider er det vigtigt at have respekt for, at der er betydelig større hitrate for succes, hvis man afventer at brugerne har taget en teknologi – eller dille om man vil – til sig.

Det er nemlig ikke virksomhedernes evne til at flashe de nye muligheder der skal trække brugere til. Det er brugernes tilstedeværelse der skal tiltrække virksomheder.

Hvis du som ansat eller selvstændig har forvildet dig vej hertil som følge af en panisk angst for at din virksomhed eller den afdeling du arbejder i ikke følger nok med, så håber jeg du synes godt om følelsen af at kunne slappe af mindst et halvt år endnu.

Tryk synes godt om til blogindlægget og lad interesserede i din omgangskreds føle den samme ro.

Modtag mine gratis tips til håndtering af Facebook

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *