Funktionen “Foreslå til venner” fjernes af Facebook

Skrevet d. 22. jan 2011 af Thomas Bigum i Facebook Hjælp

En funktion elsket fra den ene side - hadet fra den anden

Foreslå til venner er en funktion på facebooksider, som mange administratorer opfordrer til at bruge – typisk i forbindelse med konkurrencer. For en facebookside med et tyndt indhold, er det nemlig den mest oplagte vej til flere fans.

Facebooks mission er dog at fremme det indhold der besviser sit eget værd, ved at blive populært uden billige tricks. I følge allfacebook.com er den væk pr. 21. januar 2011.

iværksætterforummet amino diskuteres funktionen, som allerede en måned tidligere viste tegn på forandring. Det script som mange facebooksider lagde ud for at få folk til let og bekvemt invitere alle venner – virkede pludselig ikke.

Igen kan man kun forestille sig, at det bliver opdæmmet fordi det er utilsigtet brug.

Nøglen til god markedsføring på facebook er efter min overbevisning at skabe indhold som kan leve og vokse uden brug af hjælpemidler til at sprede ordet. Vi takker og bukker for, at venner kan se hvad vi gør på Facebook, men mere skal godt indhold ikke bruge.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *