Facebook annoncering – markedsføring på facebook

Skrevet d. 16. feb 2011 af Thomas Bigum i Facebook Facebook Hjælp

Annoncer på facebook

UPDATE: Intet i dette blogindlæg virker nu om stunder. Se datoen. 2011!

Læs i stedet her om Annoncer på Facebook 

Jeg har lavet en inspirationsvideo om annoncering på facebook. Jeg ser rigtig mange annoncer som ikke følger de meget let tilgængelige råd om annoncering der findes på nettet.

Selv beskæftiger jeg mig forholdsvis lidt med annoncer på facebook, men hvis folk nu vælger at betale sig til opmærksomhed, så er det mindste jeg kan gøre at minde om, at der er blevet testet igen og igen på hvad der virker bedre end andet. Disse konklusioner taler jeg om i videoen, mens vi ser på aktuelle eksempler.

Videoen er gratis, men for at få adgang skal jeg alligevel bede dig om en tjeneste. På knappen her “betaler” du med enten et tweet på twitter eller med en opdatering på din væg på Facebook. Prøv det, det er ganske let – og du vil gøre mig glad.

45 minutter om facebookannoncering – klik her:

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *