Charlie Sheen og sociale medier

Skrevet d. 07. mar 2011 af Thomas Bigum i Tendenser Twitter Youtube

sociale medierCharlie Sheen er i forfald både mentalt og sandsynligvis også fysisk som følge af livet i overhalingsbanen med sprut, damer og hårde stoffer.

Twitter>

Men det betyder ikke, at karrieren nødvendigvis også går i stå. Charlie Sheens twitter konto er blevet optaget i Guiness Book of World Records som den hurtigst voksende. På blot 24 timer rundede den 1 mio. followers, og under en uge senere rundede den 2 mio. followers.

Den slags talerør er der penge i.

Virksomheden Ad.ly excellerer i at bringe celebrities sammen med annoncører, såde kan mødes i et hedt samarbejde – hvor kendissen betales for at omtale produkter og brands.

Rygtet vil vide at Charlie Sheen i denne uge, hvor han åbnede sin twitter account er den dyreste dreng i klassen, at få til at tweete om et produkt. Hans allerførste tweet d. 2. marts 2011 var med et link til ovenstående billede, hvor han holder en kacaomælk.

Producenten af kakaomælken vil ikke kommentere på Sheens privatliv, “men han har rigtig smag når det kommer til kakaomælk”, siger man hos Broguiere’s Dairy der laver kakaomælken.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *