Iværksættermesse i Køge 26. marts 2011

Skrevet d. 10. mar 2011 af Thomas Bigum i Facebook Facebook Hjælp

Jeg er inviteret til at tale om sociale medier på iværksættermessen i Køge d. 26. marts 2011, og glæder mig rigtig meget til at møde nogle af jer læsere, de tidligere kunder som jeg ved dukker op – og selvfølgelig glæder jeg mig også til at se nye ansigter.

Titlen på mit indlæg er “Den Store Fangst På Facebook”, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at sende tilhørerne hjem med et krystalklart billede af hvordan Facebook skal angribes for at kunne tiltrække opmærksomheden, og dermed kunder og klingende mønter – uden at spilde unødigt og dyrebar tid.

Læs mere om iværksættermessen i Køge

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *