Kronprinsen på Facebook

Skrevet d. 05. apr 2011 af Thomas Bigum i Facebook Personlig Branding

Kronprins Frederik har eftersigende haft en profil på Facebook over en længere periode. B.T. opsnusede historien, og nu er den profil, som under navnet Jens Peter Hansen eftersigende skulle være H.K.H. Kronprins Frederik, så blevet slettet.

Tidligere lød det fra Norge at Haakon og Mette-Marit var trådt ud i rampelyset på de sociale medier, men jeg har ikke kunne finde noget opfølgning på hvordan det er løbet af stablen. Det mest bemærkelsesværdige i sagen har været at den ekspert i sociale medier, som var blevet hyret af Kongehuset, ikke havde synderlig stor erfaring med Twitter.

læs: Royal ekspert i sociale medier – men ny på Twitter

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.