4 veje til at få højere Klout

Skrevet d. 18. jul 2011 af Thomas Bigum i Klout Tendenser


Hvad er Klout?

Klout er et indeks for din indflydelse. Den er baseret på både aflæsning af dine nøgletal på de sociale medier, samt på overvågning af dine aktiviteter og din deraf afledte spredning.

Basalt set er klout ikke noget nyt. Jeg skrev om den moderne popularitetskonkurrence i dette indlæg om mobning på facebook og andre sociale medier. Klout er blot resultatet af at det nu er muligt at sætte tal på vores popularitet, så det er der selvfølgelig nogen der gør.

I takt med at Klout får større og større opmærksomhed, vil de tilbud som gives til personer med høj score blive mere og mere attraktive. Det betyder at det er værd at prøve at optimere sine aktiviteter med henblik på at få højere klout score.

 

Sådan får du højere Klout


1. Opbyg en skare af followers på Twitter

1. Vejen til flere followers på Twitter er brolagt med bredt engagement.

I sagens natur kan du få højere klout ved at blive fulgt på Twitter af flere personer end du selv følger, men folk begynder kun at følge dig på Twitter, hvis du leverer noget brugbart. Der er mange nemme veje til followers på Twitter, men for at hæve din klout har du brug for den slags followers der interesserer sig for dine tweets. Du skal bringe værdifulde tweets og engagere dig i hashtag diskussioner for at opnå bred eksponering.

 

2. Få indflydelsesrige folk til at nævne dig på Twitter

2. Vejen til at blive nævnt er brolagt med oprigtigt engagement.

Særligt gældende for Twitter overvåges de såkaldte @-replys. Dit mål er at få dit navn med i tweets fra personer der har høj klout. Det kan opnås ved at gå i dialog med udvalgte personer, og for at det skal lade sig gøre må du vise oprigtigt engagement i det de taler om på twitter.

 

3. Åbn din Facebook

3. Vejen til at blive læst som indflydelsesrig er brolagt med åbent engagement.

Klout har anderledes vanskeligt ved at kunne overvåge facebookprofiler. Det er fordi mange har gjort den privat, således at man kun kan se væggen, hvis man er ven. For at blive aflæst som indflydelsesrig, og i tilgift få højere klout, skal du selvfølgelig ikke snakke hemmeligt med dine venner. Slet ikke hvis du rent faktisk ER indflydelsesrig på Facebook. Kast frygten for at folk snager overbord. Opfør dig ordentligt med åbne indstillinger. Skal du sige noget semi-privat eller dele billeder der ikke skal jorden rundt, så benyt værktøjet “lister” i Facebook.

 

4. Slå lænke i forretningsforbindelser

4. Vejen til forretningsforbindelser er brolagt med rettidigt engagement.

Linked In bliver også medtaget i din klout score så snart du har knyttet den til din klout profil. Vær flittig til løbende at forsøge at udvide dit netværk med personer du rent faktisk møder i dit liv. Find personer og skab forbindelsen, mens modparten føler i er i forbindelse. Timing er essentiel.

 


Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *