Hjælp til Google Plus – virksomheder

Skrevet d. 11. jul 2011 af Thomas Bigum i Google plus


Google Plus er indtil videre kun åben for brugere. Det vil sige at virksomheder skal vente tålmodigt indtil den officielle såkaldte “business solution” præsenteres. Det er så både sikkert og vist, at det kan virksomhederne ikke, fordi de kan se gratis markedsføring på disse steder, hvor en profil kan virke som et talerør.

Hvordan får jeg en virksomhedsprofil på Google Plus?
Svaret er simpelt for nuværende. Det gør du ikke, og Googles egen Google specialist fraråder i en video, at du opretter en almindelig profil på vegne af en virksomhed.

Årsagen er relativ simpel. Hvis virksomhederne kommer buldrende ind med reklamebudskaber, så er det ikke ligeså spændende for brugerne at komme ind. Husk på, at en stor del af facebooks succes blev grundlagt fordi det var reklamefrit univers i starten.

Fred fremfor reklamer
Det betød at brugerne kunne opholde sig i fred, og derfor var oplevelsen generelt god. Hvis udgangspunktet er at man kan få sig en Google Plus profil fordi man kan få nyt fra virksomheder, så er det en dødssejler. Det er kun marketingfolk med traditionelt mind-set der tror at brugerne gider den slags. Tiderne skifter, og ER skiftet på dette område.

 


Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *