Hvad betyder “taler om dette” på Facebook?

Skrevet d. 25. okt 2011 af Thomas Bigum i Facebook Facebook Hjælp


Det forholdsvis nye måltal “taler om dette” er dukket op i venstre side af din facebookside, og det har givet mig anledning til at kaste mig grådigt over eksperimenter med tallet.

Det viser sig at jeg meget let kan få tallet til at stige helt vildt, og at jeg omvendt ved at være passiv får det til at falde. Det sidste er ikke så overraskende, men det første underbygger min holdning om hvorfor jeg ikke mener man kan bruge tallet til synderligt meget.

Se afsløringer og metodik i videoen herunder.

Se kommentarerne til videoen på min facebookside

“Hvad er en ekspert?”
En ekspert kaster sig selvfølgelig ud i eksperimenter på sit fagområde, med det mål at fremføre nye perspektiveringer og konklusioner til gavn for andre der søger viden indenfor faget. I videoen får du indblik i sådan en proces. Velkommen til min verden.


Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *