Hvad kan min chef se på Facebook?

Skrevet d. 03. okt 2011 af Thomas Bigum i Facebook Hjælp

Så blæser forandringens vinde over Facebook i øjeblikket. De private profiler bliver til tidslinjer, og mulighederne for at skræddersy måden de tager sig ud på er rigere end nogensinde.

Du kan skræddersy et helt unikt udseende af din tidslinje helt ned til en enkelt person – som kunne være din ægtefælle, men altså også kan være din chef. Forskellen på de to ligger med alt tænkelighed i at der skal tænkes begrænsninger overfor sidstnævnte.

“Få vist som”
Facebooks hjælpeværktøj til at få det her til at virke, er muligheden for at se på egen tidslinje fra andres synsvinkel. Funktionen sidder under nederste højre hjørne af det store coverbillede.

Når du har klikket her, kan du i toppen af skærmen vælge, hvem af dine facebookvenners synsvinkel du vil indtage, eller om du lige vil se hvordan fremmede ser dig. Du kan se i billedet herunder, at ordet “public” gemmer sig en smule inde i brødteksten, men det er her du ser på din ‘offentlige’ profil.

Hvad kan abonnenter se på Facebook?
Abonnenter ser den offentlige profil. Det er altså heroppe du kan se hvad du lukker ud til abonnenterne. Selve abonnementfunktionen er dog opfundet til selve opdateringsøjeblikket. Laver du en opdatering, og gør den offentlig, så går den i abonnenternes facebookstartside.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *