Facebookkursus

Skrevet d. 17. nov 2011 af Thomas Bigum i Facebook facebookkursus


Så er efterårssæsonen for mine kurser i Facebook tæt på overstået. Det blev til 6 styks, som i grove træk lignede hinanden, og fokuserede meget på mind set og måden at håndtere en facebookside.

Facebookkursus oversigt

Når man tager på kursus i Facebook er forventningerne til kurset ret blandede. Det erfarer jeg, når jeg går en runde om bordet, og spørger kursisterne om, hvad de håber at få med hjem. I forårssæsonen vil jeg udnytte den viden jeg nu har om forventninger og behov, og udvide mit udbud af typer af facebookkursus.

Byg en professionel Facebookside
I min filosofi indeholder en facebookstrategi tre elementer, eller tre faser om man vil. Strategi på facebook. Opbygning af facebookpresence, og til sidst håndtering af Facebooksiden.

Den midterste face af facebookstrategien, med opbygning har slet ikke været en del af kurset indtil nu. Det har det ikke fordi det kræver en særlig faglig bagage af viden om programmering.

Nu er Facebook så vidt jeg kan fornemme ved at være enig med sig selv om hvilken programmeringsteknik der er den fremtidige…. i lang tid nok til at det giver mening, at begynde at introducere et kursus i at designe facebooksider. Det kalder jeg Byg en professionel facebookside.

Find din favorit på listen af muligheder for facebookkursus


Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *