Her får du en Google Plus Firmaside

Skrevet d. 08. nov 2011 af Thomas Bigum i Google plus


Så er der åbnet op for muligheden for at få en Google Plus Firmaside. Det er et fænomen der har været et stykke tide undervejs, men Google har fokuseret på at få mennesker ind, før virksomhedsmonteret skulle have adgang.

Sandheden er jo reelt set, at virksomhederne kommer ind på Google Plus for at pådutte brugerne reklameindslag, og helst gerne også mere end det, hvilket for langt størsteparten af det ramasjang der opstår, ikke Goggle Plus til et bedre sted at være.

Du kan lave din egen google plus firmaside ved at følge linket:
Hvordan laver man en Google plus Firmaside?

Af spændende ting der falder mig i øjnene er muligheden for at smide fans i cirkler som vi kender det fra den private del af Google Plus. Den mulighed er der ikke på Facebook, og mangler ofte når man gerne vil segmentere i hvilke af ens fans man gerne vil tale til.

Der er få geografiske muligheder, og gode sproglige muligheder på Facebook, men der er f.eks. ikke mulighed for at sende én type opdatering kun til kvinderne, og en anden type opdatering kun til mændene. I samme boldgade kunne det være interessant at opdele sine opdateringer efter alder, fordi der evt. skal kommunikeres noget forskelligt, eller fordi der skal kommunikeres i forskellig stil.

Google Plus lægger selv op til at man f.eks. skaber en cirkel der hedder “kunder”, som i teorien er meget handy – men som i praksis kan vise sig svær at bruge for mange. Det er dog efter min mening enhver virksomheds opgave at indsamle data om kunderne, og derfor også lægge dem i cirkel på Google Plus, så der kan tales direkte til dem.

Uanset om man er til Google Plus eller Facebook, så er der værdi at hente på min kurser, som for langt størstedelen af indholdet handler om de rigtige overordnede strategier. Så snart jeg dykker ned i platformen, så risikerer jeg at sende kursister hjem med viden der er uddateret ved næste redesign af Facebook… og vi ved alle det kan vare så lidt som 3 måneder.

Meld dig til facebookkursus


Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *