Facebookannoncer for begyndere

Skrevet d. 17. dec 2011 af Thomas Bigum i Facebook Hjælp

Når man opsætter en annoncekampagne på Facebook er det muligt at segmentere ret præcist i forhold til hvilke modtagere der skal se annoncen.

Annonce fra FacebookHer er et godt eksempel, hvor jeg kan se både et klogt valg, og et mindre klogt valg.

Indledningsvist blev jeg meget overrasket over at se en annonce for et produkt til seniorer!?.. men kunne så straks se pointen. Det er jo jul, og min alder passer med at jeg kunne have nogle børnebørn, som kunne have fornøjelse af mere digital kontakt med deres mormor.

Smart.

Men er det mig der køber gave til mormor – eller er det børnenes mor?

Det smarte valg her, havde efter min mening været at oprette en facebookannonce med ordet “mormor” som vises til kvinder, og en med ordet “farmor” som vises til mænd.

Ros til idéen med at gå efter mig som målgruppe. Lille kiks at skyde skævt på mormor/farmor. Husk altid at tænke din segmentering helt i bund. Husk også altid at oprette mange annoncer når du starter, og så sluk de annoncer der ikke performer.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *