Ændre navn på Facebookside?

Skrevet d. 06. mar 2012 af Thomas Bigum i Facebook Facebook Hjælp

Skifte titel facebooksideI forbindelse med udrulning af Timeline til facebooksider (marts 2012) er det blevet lidt forbigået, at der er kommet en mulighed for at ansøge om at ændre navn på en facebookside.


(UPDATE 2013): Videoen her er nyere end indlægget


Mit gæt er, at Facebook får en del henvendelser på dette ønske, men det er samtidig mit gæt at det hører til sjældenhederne, at man får lov at ændre navn.

Så inden jeg bare sender dig durk ind i ansøgningsproceduren, så vil jeg forsøge at spare den søde facebookansattes tid, ved at bede dig tænke dig rigtig godt om.

Er det stadig det samme som folk synes godt om efter navneændringen?

Hvis en restauration skifter ejer, og med det også køkkenpersonale, kan man argumentere for, at de som har trykket synes godt om facebooksiden, faktisk ikke pr. automatik synes restaurationen stadig er noget de synes om.

Da vil jeg mene vi har at gøre med et grænsetilfælde der kræver en vurdering fra en facebookansat.

Hvis din butik begynder at sælge noget andet. Hvis produktet gør mere end blot at ændre navn, så synes jeg det er på sin plads at beskytte brugerne og afvise en forespørgsel om navneændring. Man synes godt om det man synes godt om. Man synes ikke pr. automatik godt om noget, som man ikke har rørt ved endnu – fordi det er spritnyt eller er anderledes end det første man prøvede.

Ansøg om navneskift på din facebookside her
(NB: linket er en blindgyde. Facebook har senere lukket for muligheden. Så vidt vides er der ringe mulighed for navneændring – den letteste vej er at købe et vognlæs annoncering via en kontaktperson hos Facebook, og i den forbindelse tale om muligheden for navneskift.)

Hvis navneændring på en facebookside er sket eller afvist for dig, så vil jeg blive glad for at høre din historie. Så har alle en idé om hvad der mon kan lade sig gøre, og hvad man ikke skal gøre sig forhåbninger om.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

1 kommentar til indlægget


  • Første afsnit af vores historie er at samtlige links på nettet til ansøgning om navneskift er døde. Ved du om det stadig er muligt at ansøge facebook om navneskift? Vores facebookside har 413 fans. 200 fans tilsyneladende grænsen for om man frit kan gå ind i rediger og derefter grundlæggende oplysninger og skifte navn.
    Facebook giver følgende besked:
    Ændring af din sides navn
    Denne redigeringsmulighed er kun tilgængelig, hvis der er færre end 200 personer, der synes godt om din side. Få mere at vide her: http://www.facebook.com/help/?faq=271607792873806

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *