Overvåger du Twitter?

Skrevet d. 11. mar 2012 af Thomas Bigum i Gæsteindlæg Monitorering Twitter

Gæsteblogindlæg af:

Tobias Hyldeborg
Blogger om sociale medier og personlig branding.
Læs fra Tobias på hans blog:
http://www.tobiash.dk/

De taler måske om dig
At overvåge medier er en super god idé, da du på den måde selv kan opsøge en interaktion med dine kunder. Før i tiden handlede de sociale medier meget om, at få så mange “Synes godt om” og followers på Facebook og Twitter, som muligt. Heldigvis er man den dag i dag blevet klogere på, at det er interaktionen mellem brugerne på de sociale medier, som skaber salg.

Uanset om folk taler godt eller dårligt om din virksomhed/organisation/blog på Twitter er det virkelig en god ting at vide, når det sker.

Med “Twilert” kan du sætte forskellige alarmer op for de nøgleord/hashtags, der er relevante for din virksomhed, og modtage besked når de optræder på Twitter. Personligt bruger jeg meget dette online-tool til min side om Sputnik, hvor jeg har alarmer på hver gang der nogle der Tweeter om Sputnik og Viaplay.

Eksempel
Jeg får en mail hver dag (du kan selv bestemme hvornår du vil have mail tilsendt), og skimmer hurtigt for alle Tweets, der er skrevet. Hvis jeg ser noget der har interesse skriver jeg til dem.

Nogle vil måske ikke mene det er på sin plads, at sende denne fyr et Tweet tilbage, hvor jeg reklamerer for et tip, hvor han kan få en måned gratis .. Men hvorfor ikke? Du kan allerede se, at han benytter sig af den gratis prøveperiode, og måske synes at et rigtigt abonnement er for dyrt?

Det store udland
Du kan trygt regne med at store internationale brands er begyndt på dette, fordi de kan, og fordi det styrker relationen mellem forbruger og brand, når virksomheden tager sig tid til at være med i samtalerne på f.eks. Twitter.

Sådan kommer du i gang
Det er super nemt at komme igang med Twilert. Du starter med at connecte til Twilert via din Google eller Twitter-konto, og ellers skriver du bare hvilke ord og/eller hashtags du vil følge. Du kan altid starte med at tage dit firmanavn, men senere hen kan du måske overveje at tilføje navnet på den produktkategori du befinder dig til listen, og så lave opsøgende salg på den måde.

Prøv Twilert, og kig selvfølgelig også forbi min side om gratis Sputnik.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *