Hvad er cinemagram?

Skrevet d. 16. apr 2012 af Thomas Bigum i Instagram Tendenser

cinemagram applikationCinemagram er måske det næste hit
Cinemagram er en applikation til iPhone, som ikke kan noget du ikke har set før. Den lille store forskel er, at app’en hjælper dig med at lave ting, som du indtil nu kun har set. Det er et mix af billede og video, og det kan ende op med en animeret gif, som så ikke er en fuldbyrdet klassisk bevægelig gif, fordi alt ikke behøver at bevæge sig.

Jeg blev spurgt om at forholde mig til salget af Instagram, og jeg var kun kort tid forinden faldet over cinemagr.am. Som brugeren Thomas Bigum, og ikke i rollen som ekspert i sociale medier, kunne jeg straks mærke, at jeg syntes applikationen var sjov at lege med. Det er den stadig, og det er også sjovt at se andre brugeres resultater.

Den slags fornemmelse kan man ikke fornægte, så da jeg skulle afslutte instagram-interviewet med et bud på det næste store, så kunne jeg se cinemagram i spåkuglen.

Læs artiklen her: Næste milliardsællert.

Nøglen til succes forbi rollen som en lille niche-applikation, er at få brugerne til at dele deres resultater på andre netværk, samt at gå i fælles netværk så der på selve cinemagram opstår et selvstændigt community. Det sidste formåede Instagram, og tegningen er der til lignende på cinemagram.

Spørgsmålet er måske mest om der bliver tale om rette tid og sted – krydret med den altid semi-tilfældige budrunde på, hvad som er den næste dille. Måske fanger det an. Bedøm selv.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *