Hvorfor køber Facebook nu Instagram?

Skrevet d. 09. apr 2012 af Thomas Bigum i Instagram Nyt fra Facebook

Nu nåede Instagram lige at lancere deres applikation til Android Market, og opnå et svimlende antal downloads, og så lukkede handelen mellem dem og Facebook. Måske var den allerede lukket – og kun offentliggørelsen manglede.

Læs også: 1 mio. downloads af Instagram

Pris 1 mia. dollars!?
Nogle kan undres over den pris, som i øjeblikket cirkulerer som den Instagram er blevet handlet til. 1 milliard dollars er immervæk en heftig sum penge, for en tjeneste som udadtil synes som intet andet end end applikation magen til så mange andre, der kan tage fotos, og ændre en lille smule på dem bagefter.

Facebook forsøgte eftersigende at købe Instagram i sommers, men fik afslag. Mit umiddelbare gæt, er et spørgsmål om værdifastsættelse af patenter, om end det er svært at finde kilder der bruger tid på at grave i den del – nu hvor alle tech-sites først og fremmest bruger krudtet på at fortælle, at opkøbet er sket.

Læs The New York Times der i august skrev kort om Facebooks forsøg på at købe Instagram:
Facebook Targets Instagram With Photo Filters

Jeg vender stærkt tilbage med yderligere inden længe.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *