En awesome bog om sociale medier er udkommet

Skrevet d. 30. jul 2012 af Thomas Bigum i Bøger om sociale medier

god bogEn af mine store inspirationskilder, canadieren Scott Stratten, har udgivet en ny bog. Den bærer den noget kringlede titel The Book of Business Awesome/The Book of Business Unawesome

Stratten er kendt for sin satiriske tilgang til sin rolle som ekspert i sociale medier. Han er ikke bleg for at sable virksomheder ned, som efter hans mening gør en skidt indsats på sociale medier, og på den måde er han god til at motivere ved bagefter at pege på de som i hans øjne er “Awesome!”.

Første gang jeg mødte ham var på youtube i dette i fagkredse nærmest legendariske videoklip om QR-koder

Hans første bog virker også stadig
Efter jeg havde set dette klip, købte jeg hans første bog, som jeg stadig den dag i dag anbefaler som et af de stykker litteratur, der kan bruges til at få grundprincipperne på sociale medier slået fast.

Køb den her: UnMarketing: Stop Marketing. Start Engaging.

Ny bog – mere Awesome, og også noget UnAwesome
I sin nye bog om sociale medier tager Scott Stratten os gennem cases af både de gode og de dårlige slags. Jeg kan ikke blive konkret, fordi jeg stadig venter på min egen udgave af bogen, men at dømme ud fra det jeg har opsnappet fra bidragydere og Scott selv, så er der masser af variation. Store og små virksomheder skal på skafottet hos Stratten… Halvdelen bliver erklæret Awesome – den anden halvdel UnAwesome.

For at gøre en gimmick ud af den deling kan bogen læses fra begge sider. Et typografisk trick som muligvis er en smule over the top efter min smag, og givet at jeg aldersmæssigt er ud af målgruppen for fantasybøger, der skal læses på anderledes måder end almindeligt. Alene det, at jeg skal bladre i en fysisk bog er fantasy for det digitale mig.

Bestil Awesome! eller både den og Unmarketing via links herunder.

Du kan også læse mine tidligere indlæg om andre bøger om sociale medier

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *