Kursus i Pinterest

Skrevet d. 02. aug 2012 af Thomas Bigum i kurser sociale medier Pinterest

kurser sociale medierAktuelle kurser i sociale medier
Senere på måneden afholder jeg i samarbejde med Huset Markedsføring et kursus i Pinterest.

Hvis du er interesseret kan jeg fortælle, at jeg glæder mig til at introducere dig for den viden vi har om de typiske pinterestbrugere, og som på andre kurser i sociale medier skal jeg også vise cases for at efterlade dig med et indtryk af mulighederne på tjenesten.

Pinterest rangerer blandt de fem største sociale medier i øjeblikket sammen med LinkedIn, Twitter, Facebook og GooglePlus. Det som gør billedtjenesten mest spændende er den kraftige vækst, samt tjenestens meget enkle funktionalitet. Pin et billede med tilhørende link. Repin andres billeder, og tryk så ellers like eller kommenter det du ser.

Pinterestkursus
Vi starter den 29. august, og dette kursus i Pinterest varer fra kl 9.00 til kl. 12.00, og rummer faktisk samtidig et kursus i Instagram. Vi slår nemlig disse to billedrige tjenester sammen, fordi de har tilstrækkeligt meget tilfælles med hinanden, og fordi de rangerer lige bag ved de allerstørste sociale medier. Et facebookkursus kan vare en hel dag, men kursus i Instagram og Pinterest holder vi til en hald dag samlet.

Læs om mit kursus i Pinterest.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *