Fremstår dit personlige brand professionelt?

Skrevet d. 08. sep 2012 af Thomas Bigum i Personlig Branding

Når jeg bliver nævnt i pressen samler jeg links i presseoversigten her på thomasbigum.dk. En sektion på min side, der ikke umiddelbart får synderlig meget opmærksomhed, men hvis du bærer rundt på et personligt brand, så er der alt mulig grund til at lægge mærke til den sektion – og ikke mindst at lade dig inspirere fra den.

Foredrag og Kurser
I de tilfælde nogen har booket mig, og spørger om billedmateriale til deres egen kommunikation, så kan jeg henvise til sektionen, der fremstår top-professionel. Hvis en foredragskunde eller et uddannelsessted skulle være det mindste i tvivl om, hvorfor de lige har besluttet sig for at betale en ikke ubetydelig sjat for et besøg af mig, så hjælper siden til med at positionere mig og værdifastsætte mit brand. Ikke nok med det, så er det også nemmere for kunden at få solgt pladserne til sit foredrag om sociale medier, når nu byggeklodserne er der til at lave en flot præsentation af eventen, hvor jeg kommer som foredragsholder.

Kan kunden sælge alle sine pladser – bliver jeg lettere hyret igen. Givet at jeg er en god foredragsholder, hvilket jeg så hver evig eneste gang prøver at bevise, ved at være lidt bedre end gangen før. Med cirka 50 foredrag om sociale medier de seneste 1½ år, så er der heldigvis et udgangspunkt af erfaring at arbejde med.

Pressen og portrætter
I ny og næ er jeg også heldig, at en journalist løber tør for blæk inden spaltepladsen er brugt. Da er det ubetinget en gave for mig, hvis et af mine billeder bliver bragt med artiklen, fordi mit ansigt er mit varemærke.

Tag dit eget personlige brand seriøst og kig forbi presseoversigten.

 

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *