Hvad skal jeg bruge Klout til?

Skrevet d. 30. sep 2012 af Thomas Bigum i Klout Tendenser

brugermankloutHvad bruger man Klout til?
Det er mit indtryk, at rigtig mange hører om Klout, møder tjenesten, samt kobler sig på den, og opfatter den som en form for socialt netværk som de andre, og derfor stiller sig spørgsmålet Hvad bruger man Klout til?

Skal ikke bruges af dig – men af andre der ser på dig
Forsøger man som almindelig netbruger at finde svaret, forbliver det et ubesvaret spørgsmål. Man kan nemlig som almindelig dødelig internetbruger ikke bruge det, og det skyldes, at det slet ikke skal bruges af brugere. Det er ikke skabt til brugere, og bliver aldrig et værktøj til brugere.

Det er derimod en score dig som bruger af internettets tjenester, som professionelle benytter til at beskue dig og andre netbrugere.

Præcis hvor indflydelsesrig du er, betyder mindre for dig, end det gør for dem der leder efter dig. Klout er skabt til virksomheder der interesserer sig for, hvem der taler om dem og deres produkter. Ligeledes skabt til PR-folk der skal have deres budskab spredt via mund-til-mund markedsføring.

Når det så er sagt, så kan den almindelige bruger med lidt perspektiv så alligevel godt se sammenhængen, og finde et delsvar på hvad det kan bruges til.

For eksperter i personlig branding
Klout-scoren – et værktøj til personlig branding Når man beskæftiger sig med branding af sig selv, ved man det er et arbejde med at forme hvordan andre ser en, og det er lige præcis her, at Klout så kommer ind i billedet. Du kan se på dig selv set udefra, gennem et værktøj der kan sige dig noget om, hvordan det går med udviklingen af dit personlige brand.

Spørg derfor ikke, hvad du kan bruge Klout til, men overvej, hvad Klout kan gøre for dig.

Hvad så nu?
Følg mine citater om sociale medier (bl.a. Klout) på Pinterest
Læs også: Fire veje til en højere Klout

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *