Når youtubestjerner bliver penge værd

Skrevet d. 20. okt 2012 af Thomas Bigum i Youtube

Er du ekspert i youtube?
Det kræver ikke man er ekspert i youtube, for at man på et tidspunkt er stødt på “Charlie bit my finger”. Det er i youtubesammenhæng en klassiker, som så nu også har så mange år på bagen at ungerne i videoen er blevet så store, at de kan bruges til noget andet.

Nogle amerikanske eksperter i reklamer nåede så den konklsuion, at drengene kunne bruges til at sælge mere…. jeg siger ikke hvad. Se med herunder, og fortæl mig kommentarerne om du tror den sælger varer.

Sælger det?

LÆS FLERE INDLÆG: Blog om sociale medier

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *