Sjove folk på Twitter

Skrevet d. 09. feb 2013 af Thomas Bigum i Twitter

Find sjove folk på twitter
twittersjovehumorPå Twitter er der rige muligheder for at sammensætte en altid relevant og spændende strøm af opdateringer, ved at vælge at følge de rigtige mennesker, og så også skille sig af med dem, som måtte tabe relevansen. Her er listen over sjove folk på Twitter set med danske briller. Følg, slap af. Følg slap af. Unfollow. Forfra fra toppen. Følg, slap af.

Hvis du har lyst, tid og rum til noget satire i din nyhedsstrøm har du her en samling over danske såkaldte spoof accounts. Det er tweeps, som indtager en rolle eller figur, og så tweeter i satirens navn. Vær’sgo at fylde på, og synes du, at der mangler nogen, så er kommentarfeltet heldigvis åbent nederst.

Klas Pagh
Afsættet er Klaus Pagh, der i sin tid vandt anerkendelse som Danmarks svar på James Dean. En sexistisk stemme med hang til unge piger. Kontoen er efterhånden notorisk kendt for at sætte aktuelle begivenheder i kontekst med Paghs image som velhaver, charmør og livsnyder.

FisseMike
sjovetwitter Brøndbys Mike Jensen er ophavet til denne konto, og navnet Fisse Mike er eftersigende ikke et til lejligheden opdigtet kælenavn. Det er et navn, som nogen på et tidspunkt har opfundet til ham IRL. Tweets fra kontoen kan godt efterlade indtrykket af, at dens ejer i sin hverdag er ganske tæt på Mike Jensen og Brøndby IF.


Karl Schmart
humortwitter Karl Schmart spiller smart på den nedladende måde. Led efter den subtile sarkasme, der bliver født lige der, hvor offeret glemte at se sig selv i spejlet, eller på anden måde manglede selvindsigt.


Alfons Åbergs far
sjovtwitterAlfons Åbergs far har også et liv i 2013. Det er her han grynter om Alfons’ meritter, og giver os lidt baggrundsinfo på den moder vi aldrig har mødt.


Onkel Henrik
twitterhumor Henrik er vores alle sammens onkel. Den onkel der altid har en plat bemærkning, som ikke sjældent baserer sig på et ordspil. Hver gang Onkel Henrik tweeter vinder han diskussioner på såkaldte #onkelpoint.
Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *