Inviter alle venner | En stensikker vej til at finde ud af hvor få venner du har

Skrevet d. 27. apr 2013 af Thomas Bigum i Facebook

Hvordan inviterer man alle venner?
Du har oprettet en begivenhed, og nu skal alle venner på Facebook inviteres. Det går op for dig, at det ikke umiddelbart er muligt at invitere alle. Stor er din frustration, og det må da være en fejl fra Facebooks side.

Du opretter en ny facebookside, og vil trykke inviter alle venner til at blive fans. Funktionen vælg alle venner kan du ikke finde, men det kan ikke passe. På Google snakker de om et script til at invitere alle, men det er sort snak, da informationerne er gamle.

Kan man virkelig ikke invitere alle venner på Facebook?

Tænk hvis man kunne?
invitationer alle vennerVelkommen til mit liv i centrum for facebooknørderi, og velkommen ind på listen over oftest stillede spørgsmål. Jeg får spørgsmålet tit, og det overrasker mig en smule, når folk ikke selv kan få den tanke – at tænk hvis man kunne invitere alle, så ville folk nok gøre det.

Og HVIS alle gjorde det, ville det nok blive et endnu større ræs med at muge ud i invitationer fra højre og venstre. Diskoteksaftener fra nord og flytteaftaler fra syd, til teater i Skagen og coaching i Trørød.

Newsflash: det er slemt nok i forvejen!

Hold det relevant
I stedet for at proppe spredhagl i bøssen, bør du holde dig til det absolut mest relevante. Det er meget lidt relevant at auto-invitere alle måske’erne. Det er top-relevant at skrive direkte til folk som du ved er interesserede.

  • skriv i chatten og sig hej til de stensikre
  • brug invitationer til de sikre
  • skriv opdateringer inkl. link til side eller begivenhed for at friste måske’erne
    (.. og for at de sikre letter r*ven)

What’s in it for me?
På mit facebookkursus taler vi meget om begrebet “Whats in it for me?”.

Det spørgsmål skal din side eller din begivenhed kunne besvare, og hvis den kan det, så er det også muligt at lave almindelige opdateringer, der frister facebookvenner der er i målgruppen. Samme svar tager du med ud på markedspladsen blandt dine venner, og præsenterer dem for det, så det for målgruppen er fristende at se nærmere på, og for resten af dine venner blot er interessant at høre lidt om, hvad du pusler med her i livet.

Følg mit eksemplet som det ses på billedet herover – eller find på lignende. Frygt ej. Det er stadig en mere spændende opdatering end ham med madbilledet nedenunder, og hende med katten ovenover.

Den bitre sandhed
Du behøver i øvrigt ikke blive frustreret over den manglende funktion. Hvis den fandtes, ville du nok bare blive skuffet over så få af dine venner der ville reagere på din masse-invitation. Rådet herfra lyder: dyrk de venner du har, i stedet for at forsøge at finde ud af, hvor mange du i sidste ende ikke har.

“Nææh!? en irellevant invitation til din ligegyldige facebookside?
Den stod jeg lige og manglede.” #ironi (<--- tweet det | klik her)

LÆS OGSÅ: Hvad Justin Bieber kan lære dig om at drive facebookside

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *