Rådgivning sociale medier | Spørg Løs ep5

Skrevet d. 16. jun 2013 af Thomas Bigum i spørg løs
rådgiver sociale medier

Sådan ser det ud, når jeg rådgiver om sociale medier til et kamera

Hvordan anbefaler du ledige at søge job via sociale medier?…. og 19 andre spørgsmål
Så er det igen blevet tid til rådgivning sociale medier. Spørg Løs episode 5 er ikke på gaden men på tuben.

SE HELE SERIEN: se alle videoer i serien ‘Spørg Løs’

1 Sociale medier. Ender det ikke med at være et sted, hvor vi udgiver os for at være, det vi gerne ville være, frem for den vi er?
spørger

2 (1 min 02 sek) Hvilke forandringer har sociale medier medført i dit liv?
3 Hvilken betydning har sociale medier haft for virksomheder og markedsføring?
4 Hvad er det bedste ved sociale medier?
5 Hvad er det værste ved sociale medier?
6 (2 min 48 sek) Hvorfor har sociale medier haft så meget vind i sejlene?

7 Når du eller dit firma laver en Facebook side for en kunde, hvilke områder kommer du så omkring, inden du lægger en strategi for kunden?

Kan man udarbejde en strategi til en bestemt branche fx rengøringsfirmaer, som man kan tage udgangspunkt i, når man udarbejder sider til denne branche, eller bør man altid starte fra bunden?
Hvilke ting skal man tage højde for, når man har udarbejdet en FB side for en kunde og overdrager det endelige resultat?

8 (4 min 49 sek) Hvordan anbefaler du at man bruger sociale medier til jobsøgning?

9 Hvordan opbygger jeg bedst en god solid følgerskare på Twitter? God content, blande mig i diskussioner eller noget helt tredje

10 (7min 40 sek) Hvor mange gange på en dag skal man optimalt poste, hvis man gerne vil nå alle sine “venner”?

11 Kommer der flere 6ugers kurser for ledige i århus (Eller ålborg)

12 Ses det som spam at hashtagge sine indlæg på Twitter? Jeg har nemlig aldrig brugt det fordi jeg synes det virker spammet.. Er jeg yt?

13 Er det en fordel for alle virksomhede, at have en ‘social medie’ strategi, eller er det spildt arbejde for nogle brancher? – og hvad er de vigtigste aspekter, i forhold til sociale medier, at lægge vægt på for at nå nye (og nuværende) kunder?

14 Hvordan vurderer du Vine’s chancer for at udbrede sig i lande der ikke er ivrige brugere af Twitter (herunder Danmark) – nu hvor man ikke kan tilføje sine Facebook venner direkte i appen, men derimod kun sine tweetfæller?

15 (11 min 35 sek) Jeg skal i gang med at lave FB side til luksusrestaurant – tænker der er to målgrupper : 1) de velhavende som besøger restauranten 2) personer med interesse for god mad og opskrifter. Skal jeg lave to FB sider eller kan jeg kombinere?
jeg skal (også) i gang med at lave FB side for en producent af varer målrettet tweens – men de må jo officielt ikke have en FB profil. Er det ok alligevel at gå efter denne målgruppe på FB – eller skal jeg finde et andet medie?

16 Hvordan får jeg mine brugere gjort aktive.? Jeg har prøvet facebooks “ask a question”, delt billeder, video, bedt dem ytre deres holdning til forskellige emner. På de vilde dage er der 3 likes på et post….

17 Mon Danmark nogensinde tager Foursquare til sig? Eller er det en død sild? (På nær selvfølgelig som motor for instagram check in)

18 Hvad bliver det næste store sociale medie?

19 (16 min 35 sek) Jeg begriber ikke hvad jeg skal bruge Twitter til, når nu jeg har Facebook. Hvad skal jeg bruge Twitter til?
Og det samme gælder sådan set for Instagram

20 Hvor kan man finde dine video besvarelser henne?

SE HELE SERIEN: se alle videoer i serien ‘Spørg Løs’

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *