Rådgivning sociale medier | Spørg Løs ep3

Skrevet d. 04. jun 2013 af Thomas Bigum i spørg løs

B2B case på sociale medier?
Et emne jeg efterhånden har adresseret mange gange er b2b cases på sociale medier – eller mere specifikt: Er der en god b2b case på Facebook? Den kom så til denne omgang “Spørg Løs”, og den får du til sidst.

Under videoen står spørgsmålene listet sammen med cirkatidspunkter for svarene til dem – hold fast så er der rådgivning sociale medier.

SE ANDRE: se alle videoer i serien ‘Spørg Løs’

(0.35) Er der fremtid i google plus?

(1.23) Som iværksætte har man ikke særlig meget tid i døgnet, hvorfor skal man bruge sin tid på sociale medie frem for alt muligt andet?
Cost benefit?

(3.15) Sommetider ser jeg folk brokke sig meget over sponsorerede opslag. Vurderer du, at man – eksempelvis som offentlig orhanisation – kan komme i “bad standing” eller få negativ omtale af at oprette sponsoreret/promoveret opslag ?

Et promoveret opslag hænger jo i toppen på likers og deres venners feed, og det kan måske virke belastende en hel dag, og derfor få folk til at brokke sig i kommentarfeltet? Og måske endda miste likers?

(4.07) Tak for et godt kursus i online marketing. Jeg er meget nysgerrig på hvad du og resten af Bigum&Co lærte i går til Marketing Camp? Måske bare 3 gulkorn, men gerne mere for jeg ved der var meget Ville også gerne høre om du har nogle bøger du vil anbefale der er lige så interessant som ”Digital Strategi” eller måske bedre?

(5.38) Hvilket management system foretrækker du til styring af sociale medier, og hvorfor?

(6.39) Jeg vil gerne spørge om man kan uploade en pdf på en fb side? Jeg har i hjælp læst at man kan gøre det i en gruppe, men mit behov er på en side.

(6.50) Kan jeg på en eller anden måde se alle medlemmer på min side så jeg kan søge i dem:)

(7.07) Jeg har oprettet en side på FB, men kan jeg bare ændre navn på den, hvis jeg vil det? Altså skifte til et helt andet firmanavn og nye produkter? Mener at have hørt at der er loft på antal gange man kan gøre det.

(7.37) Hvad skal man være mest opmærksom på, når man vil gøre en kommunal institution (en kommune) social?

(8.30) En case på en dansk ngo, som har haft kr/øre-succes med en Facebook-kampagne. Ikke likes, delinger, afledte effekter, men udelukkende på Facebook? Udenlandske gælder ikke

(9.23) Hej Bigum og kæmpe skulderklap herfra og tak for dine yderst værdifulde videoer og indlæg!

Spørgsmål #1: Hvordan sælger jeg bedst via Linkedin på B2B markedet? Du må også gerne komme med nogle gode fif til B2B salg via Facebook.
Spørgsmål #2: Hvad tænker du om begreber som P2P (p=people) er det år 2013s måde at tænke målgruppe på? Er det dermed en gammeldags måde at tænke B2C og B2B eller?

(11.12) Findes der mellemstor B2B virksomhed der har succes med at markedsføre sig via facebook? Netop mellemstor fordi jeg vil undgå svar som Mærsk.

SE ANDRE: se alle videoer i serien ‘Spørg Løs’

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *