Bigum og Co

Skrevet d. 22. aug 2013 af Thomas Bigum i Bigum&Co

Bigum og co?
bigumogco_thomasbigumMød Bigum og Co, som i virkeligheden skrives Bigum&Co uden mellemrum, men nu skulle jeg jo fange google-trafikken, og måtte derfor bruge den måde, som jeg kan se mange tror det skrives. Den intro går faktisk hen og bliver meget sigende for alle, der leder efter mere info på Bigum og Co, da vi her i virksomheden bl.a. kloger os på søgemaskinetrafik.

Viden, læring og drevet af at gøre en forskel for andre
Vi arbejder også med Google Analytics, som jo er værktøjet jeg bruger til at se, at der er folk der lander her på bloggen, efter at have søgt på Bigum og Co. Blogging er også på vores repetoire, altså som en del af vores uddannelse i online marketing eller vores seks ugers selvvalgte kurser for ledige.

bigum_co_kurser_sociale_medier

Så er der sociale medier, både som del af de store uddannelser, men også selvstændigt, såsom kursus i Instagram eller kursus i Facebook. Missionen er i sidste ende, at kunne hjælpe enhver som har et budskab de vil ud med.

I 2010’erne har alle mennesker (såvel som virksomheder) værktøjer ved hånden til at sprede deres budskab. Alt de skal bruge er viden til at gøre det. Viden om online marketing. Det er den grundtanke Bigum&Co er født på, og det er således selve formålet med driften af vores virksomhed. At hjælpe med at forstærke folks budskaber og dermed gøre en forskel.


Følg vores mission via vores facebookside


Forstå Bigum&Co via video
Missionen i Bigum&Co bliver blandt mange steder stadfæstet i denne video, som hører til præsentationen af vores 1-årige uddannelse til Online Marketing Manager.

Vil du vide mere?
På vores website kan du finde mere om Bigum&Co

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *