Danskere på snapchat

Skrevet d. 15. aug 2013 af Thomas Bigum i Tendenser

danskere på snapchatHvor mange danskere på snapchat har mon følt, at de sidder med den næste store dille?
Der er ingen tvivl om, at Snapchat er sjovt i starten for de fleste. Problemet der dog hurtigt kan opstå, er at man ikke har nogen at snappe med. Lige i det øjeblik ligger læring om såkaldt kritisk masse.

Kritisk masse er nemlig den mængde brugere, man objektivt set kan sige, der skal til for at en tjeneste ikke føles tom eller føles forladt.

Snapchat i Danmark
I øjeblikket er det spændende at følge udviklingen, fordi det lyder fra flere kilder, at Facebook blandt de yngste ikke er den mest interessante af de digitale legepladser. Her dukker billed-sms-tjenesten Snapchat så op som en mulig kandidat til en voksende dille.

Morten Mosgaard arbejder til dagligt på musikefterskole på Langeland, og ved kort og fuldstændig uvidenskabelig rundspørge fik han denne melding

Facebook mod rov
Min mavefornemmelse fortæller mig, at vi er nødt til at give Facebook masser af års opmærksomhed endnu, som værende den stadigt dominerende spiller i nettets infrastruktur. Den tendens vi skal holde udkig efter, er når nye tjenester indtages, fordi det er midt i disse indryk, at man som virksomhed kan gøre massive vindinger ved at være først.

Sidst er aldrig sjovt, og sidst er svært. Gik du glip af min marathonsession i Q&A-kunsten?.. den 7. episode af Spørg Løs er værd at se igennem.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *