Hvorfor det ikke handler om “hvornår” du skal opdatere på Facebook

Skrevet d. 15. aug 2013 af Thomas Bigum i Facebook

opdatere facebooksideHvor ofte opdaterer man på sin facebookside?
Et centralt spørgsmål som jeg hører igen og igen, men det er dybest set det forkerte spørgsmål.

I første ombæring er det positivt, når folk har forstået at Facebook er et her og nu medie, hvorom det gælder, at tidspunktet for publicering er relevant. En tidsafhængighed der står i kontrast til publicering af en nyhed på en hjemmeside, som jo blot skal ligge klar næste gang folk ankommer.

Faktisk oplever jeg mange kursister og også gæster på mine foredrag om sociale medier, der endnu ikke helt er trådt ind i den tidsalder af internettet, hvor tidsafhængigheden er blevet en væsentlig faktor i spillet om opmærksomhed. Sandheden er jo, at der bliver publiceret så meget indhold i denne tid, at færre og færre opsøger det gamle, og i stedet sidder dagen lang og glor i en strøm af nyt (facebooks feed, twitterstrømmen eller Instagram for den sags skyld).

“Hvornår” er ikke så vigtigt som “hvad”
Når nu vi må indse, at der er publikum til vores indhold ude i strømmene alle døgnets timer, så begynder spørgsmålet ikke at handle om, hvornår der skal opdateres, men om hvad der passer til det givne tidspunkt.

Det er hovedpointen med denne video, hvor jeg også giver eksempler

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *