En djævelsk metode til at holde en lille facebookfest

Skrevet d. 22. sep 2013 af Thomas Bigum i Facebook

Marketingkonsulent Anders Witzel, som er hovedmanden på facebooksiden for fagforeningen Kommunikation og Sprog, skrev til mig i dag, og spurgte om mit input til, hvordan milepælen 2.500 indmeldte studentermedlemmer kan fejres.

Anders’ udfordring er at gøre fejringen smagfuld, eller for at bruge hans egne ord: “uden at lyde selvfede”.

Lad være med at fejre jer selv
Mit bud er at fejre medlem nummer 2.500 i stedet for at fejre sig selv og egen milepæl på 2.500.

Løsningen finder man ved at fokusere på retningen af værdiudvekslingen. Laver vi en afsendercentreret fejring eller en modtagercentreret fejring? Det selvfede perspektiv opstår, når man fejrer sig selv, så i innovationens tegn må den ikke-selvfede fejring konstrueres ved at finde en model for at fejre nogle andre.

Book en djævel
De gange vi i Bigum&Co har fejret milepæle er vi gået all in på at fejre den person, som trådte ind til festen på det runde tal. Senest var det vores facebook-liker nummer 666.

Med tallet der symboliserer djævelen fandt vi på nedenstående løsning, som er indkøbt på Fiverr.com. Blot ved at sende et manuskript, og ved at betale lidt ekstra end $5 for hurtig levering, fik vi, blot 6 timer senere end idéen var opstået, tilsendt denne video.

Strømper og Tequila
Før denne video har vi fejret Kasper, der blev nummer 500, med en flaske Tequila, fordi vi på hans timeline fandt spor af kærlighed til Tequila. Måske var det reelt afsky, men vi satte vores gave i kontekst med noget Kasper havde talt om på sociale medier.

Vores check in nummer 100 var Søren, som fik overrakt et par af de meget sjældne strømper fra Bigum&Co.

Deltag i festen?
Du kan følge os i Bigum&Co ved at trykke synes godt om facebooksiden. Husk at checke ind, når du gæster os. Man ved aldrig hvad der sker.

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *