Flere likes på Instagram? | Undgå MSNHVD-syndromet

Skrevet d. 12. okt 2013 af Thomas Bigum i Instagram

Flere likes på Instagram?

Hvorfor flere likes på Instagram er relevant
Så snart der er tale om personlig branding eller branding og markedsføring af en virksomhed, er det relevant at mestre kunsten at optimere antallet af modtagne likes på sine billeder på Instagram.

Antallet af likes giver social proof og hvert enkelt like skaber ræsonans på både Instagram og Facebook såvel som fastholder relationen mellem bruger og brand.

En af de mest udbredte årsager til, at dine billeder ikke bliver belønnet med likes, er, at modtageren tænker ”Man Sku’ Nok Ha’ Været Der”. Hvis du vil opnå flere likes på Instagram, bør du med dine billeder give modtageren en oplevelse i modsætning til at skabe undren eller ærgrelse.

LÆS OGSÅ: Instagrams konkurrenceregler

#MSNHVD
Vi når aldrig frem til definitionen af et godt billede på Instagram, men vi kan forholdsvis let udsætte et billede for en værdibetragtning. Skaber billedet værdi for modtageren, eller er det afsenderen, der får al værdien ved at lægge det på Instagram?

Når et billede ikke giver mig værdi, tænker jeg henkastet ”man sku’ nok ha’ været dér”, hvilket jeg synes er en udmærket test at udsætte ens eget billede for, hvis man er i tvivl om det er godt til Instagram. Sidder andre og får lyst til at skrive #MSNHVD under dine billeder?

Når billederne undgår at være indforståede
Idéen til dette blogindlæg udsprang fra en kommentar, som faldt angående min 9-årige datters billeder på Instagram. Tilbagemeldingen fra en voksen follower lød, at hendes billeder er gode, fordi de ikke er indforståede.

Den ros viderebragte jeg til hende, med ovenstående uddybning af #MSNHVD-princippet, og efterfølgende har jeg så overhørt hende mumle ”man sku’ nok ha’ været der”, når hun bladrer i andre brugeres instagrambilleder.

LÆS OGSÅ: Få flere followers på Instagram

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *