Annoncering på Instagram

Skrevet d. 06. nov 2013 af Thomas Bigum i Instagram Tendenser

Indbydelse til festen de kalder annoncering på Instagram
I den forgangne uge sås for første gang annoncering på Instangram, og det brand som fik lov til at åbne ballet var designerhuset Michael Kors.

Bemærk ordet Sponsored øverst højre, som altså indikerer, at billedet i virkeligheden er en annconce.

annoncer på instagram

Det gik som forventet
Brugerne er ikke begejstrede, men det kan næppe påstås, at markedsføring på Instagram er noget brugerne stejler over. Spørgsmålet er nok kun, hvor længe der går før annonceringen bliver en del af den daglige oplevelse på Instagram.

Billedet herunder, som er hentet hos Mashable illustrerer modtagelsen.

Historiebøgerne kan tale
Hvordan den videre udvikling i diciplinen instagrammarketing forventes at blive, kan vi finde tegningen til i historiebøgerne. Hver gang Facebook har rykket to skridt frem med annoncering, har brugerne presset i mod. Det tror jeg godt man ved i ledelsen af Instagram, hvilket gør deres plan til et spørgsmål om at håndtere kritik mere end om at lokke annoncører til.

I hvert fald i første omgang. For annoncering i news feed’et på Facebook tog det mere end et halvt år før hovedparten af facebookbrugerne havde forstået, at der kunne dukke en annonce op i feed’et. Stadig mere end et år efter, kan man som virksomhed opleve kommentarer på sine promotede posts, som efterlader indtrykket af, at brugeren slet ikke ved det er en annonce.

LÆS: Hvad kan Justin Bieber lære dig om at drive facebookside?

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *