Facebook tilbageruller sammenkoblinger mellem netværk

Skrevet d. 03. jun 2014 af Thomas Bigum i Facebook Tendenser

facebooks udviklingFor 2 år siden var det planen at Timeline skulle indeholde enhver lille bid af handlinger på nettet, fordi godt indhold og fede ting derved ville blive spredt. Selvfølgelig skulle nogle af disse også spredes i feed’et – og i den periode kom tickeren i højre side for at kunne indeholde de mange historier.

“Lyttede til spotify”, “Løb 2 km med Runkeeper”, “læste en artikel i Washington Post.” “… og delte et billede på Instagram”

Mennesket… den der race, der bliver klam i håndfladerne over sådan noget… tog ikke godt i mod det. Facebook rullede det ud alligevel.

Blev du klam i håndfladerne?
(Læg en kommentar under indlægget)

Nyeste fra facebooklejren er fokus på kvalitet i feed’et og ikke mængde, skriver flere – herunder The Verge i Facebook gives up on automatically posting everything you do online

Derfor frakobler de sammenhængene, herunder også brugernes handlinger på deres eget lillesøsternetværk Instagram.

Når du oplever IG-billeder ikke er som de plejer, så er der nok sammenhæng med Facebooks beslutninger. Jeg så et sted at Facebook definitivt har stoppet, at en brugers like af et billede på Instagram bliver vist på Facebook. En af de features som ellers gav virksomhederne håb for at bruge Instagram til at nå cirkel 2 blandt deres fans.

Spørgsmålet er om mennesket… den der race, der vender sig til ting, der ikke gør ondt… nu vil savne det.

Tænker du, at det er godt tilbageskridt, eller kunne vi have beholdt princippet med delinger af de bittesmå handlinger rundt om på nettet?

Gratis e-bog! Hent den her

Derfor vender dine fans aldrig tilbage - De 7 største dødssynder i håndteringen af Facebook

Helt gratis. Afmeld når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *